Keskkonnaesteetika essee

Keskkonnaesteetika essee

Kristi Grišakov
Vastuste arv 0

Tere kõigile,


Suur tänu keskkonnaesteetika kursusel osalemast. 

Rõõm oli näha aktiivset osalemist ja kaasa mõtlemist tunni teemade osas. 

Ootan teie esseesid Moodle vastava ülesande kausta 1.06.

Palun ärge tähtajaga hilinege. Peaksin juuni alguses sünnitama ja mul ei ole siis võimalik enam hiljem saadetud loomingut lugeda. 

Essee teema on vaba - võite edasi minna valitud kunstiteema põhjal või arutada üldiselt selle üle, mis on keskkonnaesteetika või valida hoopis uue teema - loomulikult ootaks ka juhtumiuuringuid, näiteid, fotosid jms. , mis muidu väga teoreetilisele tekstile aitavad isiklikku vaatenurka anda. 

Kuna essee eest saab arvestuse, siis nõuete osas väga karm ei ole, aga 2 miinimum nõuet on siiski:

1. Kinni tuleb pidada kohustuslike viidete arvust - 2000 sõna -6 viidet kursuse kirjandusele (nt. Koht ja paik raamatu ühe autori üks artikel loeb kui üks viide, sest tegemist on kogumikuga. Ajakirjanduse osas loevad viidetena ainult poolakadeemiline kirjandus - Sirp, Maja, Müürileht, ÕU, U, Looming, Akadeemia jne. Muid päevalehtede vms. artikleid, blogisid jms. võite kasutada lisamaterjalidena aga need EI LOE viidetena. Raamatud (sh. kursuse välised raamatud) üldjuhul loevad viidetena. 

2. Korrektne viitamine teksti sees ja allikate nimekirjas. Palun see endale selgeks teha. Urbanistika kaustas on ka 2 esseed, mis on korrektselt viidatud ja head näited. 

Juhul kui üks nendest punktidest või mõlemad on täitmata, siis ma esseed ei arvesta enne kui vead on kõrvaldatud. 

Jõudu kirjutamisel! Kui on teemade osas küsimusi, siis andke teada. Viitamise ja essee koostamise juhendid on leitavad kõik Keskkonnaesteetika hindamiskriteeriumite alt. Kirjandus õpijuhise alt. Manuses ka fail kohal käidud kordadega ja vastav essee sõnade arv. 


Tervitades

Kristi