Tere tulemast ainekursusele STREAM õppeainete didaktika!

Hariduse kvaliteet sõltub ennekõike õpetamise kvaliteedist. Kaasaegse õppimise üheks alustalaks on õppima ja õpetama õppimine. Mõjus õpetamine on tulemusliku õppimise aluseks. Tulemuslik õppimine aga omakorda eeldab mõtlemist ja mõtestatust.

STREAM (Science, Technology, Robotics, Engineering, Arts/Design, Mathematics) õppeainete didaktika õppeaine üldiseks eesmärgiks on kujundada õpetaja isikupärast STREAM õppeainete õpetamissüsteemi, arvestades STREAM didaktika ja Inseneripedagoogika rakenduslikke põhialuseid õpetamisel, vastavalt õpetatavale STREAM erialale nii teoreetiliste kui ka laboratoorsete ainetundide läbiviimisel.

Õppeaine maht on 3 EAP. Kursust tutvustavate materjalide hulgast leiate kursuse ajakava ja tegevusjuhise, õppematerjali (käsiraamatu) ning ainekursuse hindamise põhimõtted. Lehekülje lõpust leiate ka ainekursust toetavaid soovituslikke materjale.

Küsimuste tekkimisel leiate mind soovi korral ruumist U05-314, Ehitajate tee 5 (telefon 620 3255).

Vastan meeleldi ka meilidele e-posti aadressil tiia.ruutmann@ttu.ee

Edu soovides

Tiia Rüütmann, dotsent

Tegemist on rahvusvaheliste inseneriorganisatsioonide poolt akrediteeritud autoriõigusega õppematerjalidega, mida on lubatud kasutada ainult Eesti inseneripedagoogika keskuse poolt läbiviidavatel koolitustel.