Ainest lühidalt: Makroökonoomika põhikursus TET0020 kuulub alusõppe ainete hulka ning on sisuliseks jätkuks ainele TET0010 mikroökonoomika põhikursus.

 Antud aine tegeleb: Makromajanduse toimimise üldiste seaduspärasuste ja majandusmehhanismide tundmaõppimisega, näidates makromajanduslike mudelite põhiolemust, selgitades selliste makromajanduslike kõrvalekallete nagu inflatsioon ja tööpuudus tekkepõhjusi, analüüsides riigi majanduspoliitika teostamise vahendeid ja vastuolulisi lähenemisi majanduse põhiprobleemidele ning nende lahendustele.

Üliõpilased omandavad õppetöö käigus majandusteaduse põhimõisted ning aru saama peamistest majanduses toimuvatest protsessidest. Kursuse lõpuks peaksid tudengid oskama analüüsida nii pressis kui vastavate asutuste poolt avaldatavat majandusalast materjali, näha üksikute majandusnähtuste seost majanduse kui tervikuga ning tundma riigi majanduspoliitika aluseid, oskama lahendada materjali kinnistamiseks mõeldud ülesandeid.

 Kursusele sisenemiseks - küsi võti õppejõult! Tähelepanuks: kursuse võti muutub kolme nädala möödudes, seega on vajalik õigeaegne  kasutajaks registreerumine.

 E-kursus töötab veebilehitseja(te)ga Chrome, Internet Explorer (hetkel ei soovitata kasutada) ja Mozilla Firefoxi (viimane versioon) veebilehitseja kaudu.

Antud e-kursus on toe(s)tava iseloomuga. Auditoorse õppetöö tunnid toimuvad tunniplaani alusel. Vt https://ois2.ttu.ee/uusois/uus_ois2.tud_leht 

 Antud e-kursus toetab auditoorset õpet (õpijuhis, videoloengud, foorumid, testid - loengud/ seminarid/harjutused).

Kursusele iseregistreerimine on avatud 29. jaanuarist 2024 kuni 24. veebruar 2024.