Dataset

Dataset

by Tiit Jalasto -
Number of replies: 4

Tekkis probleem datasetiga. Tegin video järgi torude isolatsiooni 

Ütles, et projektis ei ole isolatsiooni 

Seejärel muutsin dadaseti nime ja sisestasin dataseti uuesti. Mille tulemusena on nüüd dataset täiesti tühi 

Kõik eelnev töö on kadunud. Kuidas ma eelneva töö tagasi saan?

In reply to Tiit Jalasto

Re: Dataset

by Sofia Vasman -
Kas laadisid dataseti korrektselt, Dataset Management > Select? Kas projektis on isolatsiooniperekonnad olemas (Project Browser > Families > Pipe Insulation)?
In reply to Sofia Vasman

by Madis Upan -
Lisaks Sofia küsimustele, kas Sul on see vana v04-dataset.mrv (mis esimesel pildil näidatud) fail alles?
Kui on, siis jah, peaks Manage Dataseti all selle "Select" nupuga proovima selle dataseti faili valida.

Esimesest pildist lähtuvalt peaks tegelikult küll kõik need isolatsioonitüübid projektis olemas olema kui projektifail sai peale nende valimist ära salvestatud.
In reply to Madis Upan

by Tiit Jalasto -
v04-dataset.mrv on sama mis BIM-dataset.mrv, vahetasin lihtsalt nime ära ja tõin select nupuga projekti tagasi.
Tundub, et projektis ei ole isolatsiooniperekondi. Projektifail peaks olema salvestatud. Pipe types on projektis olemas, aga datasetis puuduvad. Dataset oleks nagu täiesti tühi (olen vahetanud ainult nime).
Attachment pipe types.PNG
In reply to Tiit Jalasto

by Sofia Vasman -
Windows võimaldab vaadata failide versioone, minu meelest. Aga ma ei ole kindel, kas see kehtib kõikide failitüüpide korral.

Kas see on nüüd see projekt, mis oli tehtud arhitektuurse alusmudeli failis? Kui jah, siis võivad torude isolatsiooniperekonnad puududa, kuna see ei ole mechanical template’iga loodud mudel. Neid tuleks siis käsitsi sisse tuua. Proovi Insert > Load Family ja vali sobivad isolatsioonitüübid.

Või saada mulle mõlemad failid, ma vaatan üle.