Lp Kvantkeemia kuulajad,
Laadisin Moodlesse tagasiside Teie ainetöödele. Minu mõtted on esitatud kommentaaridena Teie saadetud failides. Üldine kokkuvõte on tiitellehel olevas kommentaaris. Mõnes töös tegin ka probleemseid sõnu kollaseks, need tuleb ka ära parandada.
Üldise soovitusena võiksite rohkem tulemusi esitada diagrammide ja graafikutena. Eriti töödes, kus tuleb võrrelda eri meetodeid või eri molekule või energiaid - need kõik saab visualiseerida graafiliselt. Eriti oluline on see kaastudengitele esitamisel, sest arvudega tabeleid ei ole kerge kiiresti hoomata. Mõelge esitlustele juba praegu. Kui soovite oma graafikutele tagasisidet, siis lisage need Variant 2'te.
Tööde suulised esitlused toimuvad viimase õppenädala tavapäraste tundide ajal. Kuna selgus, et meil on 11 tööd algselt plaanitud 10 asemel, siis erinevalt varem teatatust palun tööd 1-6 ette kanda 16. detsembril ja 7-11 jäävad 19. detsembriks. Muudatus puudutab ennekõike töö nr 6 ("Isomeerid") autorit.
Kui vajate suulist konsultatsiooni, siis võite proovida minu kabineti (SCI-419) uksele koputada esmaspäeval kl 12:30-13:30 ja 17:30-18:30, teisipäeval 11:30-12:30 või 14:30-15:45. Kui näete, et olen on-line koosolekul, siis palun tulge muul ajal. Kolmapäeval olen tõenäoliselt kogu päeva campusest eemal.
Toomas Tamm