Kursus toimub nn "pööratud klassiruumi" metoodika järgi. Traditsioonilisi loenguid, kus õppejõud räägib ja tudengid kuulavad, selles aines ei ole. Teil tuleb iseseisvalt vaadata varasematel aastatel salvestatud loengute videoid või lugeda õpikut (või teha mõlemat).

Soovitan varuda igal nädalal vähemalt kaks tunniajalist perioodi - sõltuvalt teie tegutsemislaadist kas enne loenguid, nende vahel või õhtupoolikul - mil pühendute sellele ainele. Tõenäoliselt on lihtsam, kui võtate selleks igal nädalal sama(d) aja(d). Võite õppida üksi või koos kaastudengi(te)ga.

Loenguvideote vaatamiseks on vajalik on korraliku internetiühendusega ja soovitatavalt hea ekraani ja helisüsteemiga arvuti. Põhimõtteliselt on kursust võimalik ka läbida ainult mobiiltelefoniga, kuid see võib olla ebamugav.

Auditooriumisse võtke kaasa piisavalt paberit märkmete tegemiseks ja ülesannete lahendamiseks, taskuarvuti ja internetiühendusega (piisab WiFist) nutiseade (arvuti, tahvelarvuti, telefon). Taskuarvutit võib asendada vastav äpp, kuid kontrolltööde ja eksami ajal ei ole nutiseadme kasutamine lubatud. On parem, kui saate oma taskuarvutiga "sõbraks" juba loengute-harjutuste käigus.

Õppejõududega saab ühendust postitades küsimuse üldfoorumisse (Üldinfo plokis). Selle eelis on, et vastust näevad ka teised tudengid. Kui tunnete, et probleem puudutab vaid teid isiklikult, siis saatke kiri Moodle kaudu. Nende kanalite kaudu saadetud küsimused saavad reeglina vastuse 1-2 tööpäevaga.

Semestri lõpul saate anda tagasisidet kursuse kohta nii Moodle kui ÕISi kaudu. Kui aga ilmnevad probleemid (nii sisulised kui tehnilised), siis teatage nendest koheselt õppejõule!


Last modified: Friday, 31 January 2020, 5:53 PM