Kursus jaguneb neljaks veerandiks, milles igaühes on 5-7 harjutustundi auditooriumis ja mille võtab kokku kontrolltöö.

Igale harjutustunnile eelneb kodune ettevalmistus - videoloengu vaatamine, õpiku lugemine, harjutusülesannete lahendamine. Selle järel saate teha enesetesti Moodle's, mis annab maksimaalselt ühe punkti. Testi on võimalik teha kaks korda, arvesse läheb parem tulemus. Test tuleb sooritada harjutustunni eelsel õhtul kella 23-ks. Mõjuvatel (eelkõige tervislikel) põhjustel testi mitte sooritanud tudengitele antakse täiendav võimalus individuaalkorras. Selle kohane soov edastada õppejõule.

Iga veerandi testidest 1-2 kõige nõrgemat tulemust ei lähe arvesse. Kui teil jäi vähemõjuval põhjusel mõni test vahele, siis see on mehhanism nende tulemuste väljaarvamiseks.

Üksikuid punkte saab ka muude tegevuste, näiteks plaanilistes ekskursioonides osalemise eest.

Iga veerandi lõpus toimub kontrolltöö, mis annab kuni 15 punkti.

Kokku annab iga veerand seega maksimaalselt 20 punkti. Neli veerandit = 80 punkti.

Jaanuaris toimub eksam, mis annab maksimaalselt 20 punkti. Eksam katab kogu kursuse materjali ja on kohustuslik, st eksamile mõjuva põhjuseta mitte ilmunud ei saa aines tulemust kirja sõltumata jooksvalt kogunenud punktisummast.

Eksamisessiooni ajal (jaanuaris) on võimalik igat kontrolltööd, samuti eksamitööd, üks kord järele teha. Uus tulemus asendab varasema!

Last modified: Thursday, 29 June 2017, 3:28 PM