Kursusele registreerimise sätted

Õppeaine HPI0540 Mitmekultuuriline õpikeskkond: http://ois.ttu.ee/pls/portal/ois2.ois_public.main on Täienduskoolituse õppekava HPC0025 (TÕIS), HPI0640 (ÕIS) (Tehnikaõpetaja lisaeriala) - STEM valdkonna õppeainete õpetamine (Continuing Education Programme (Additional Speciality of a Technical Teacher) - Teaching STEM Subjects) koosseisus õpetatav õppeaine. Õppeaine maht on 1 EAP (26 akadeemilist tundi, sh 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd ja 20 akadeemilist tundi iseseisvat tööd). Õpetamine toimub sügis-kevadsemestril, kontrollivormiks on mitteeristav hindamine - arvestus.

Õppeaine HPI0540 Mitmekultuuriline õpikeskkond: https://ois2.ttu.ee/uusois/uus_ois2.tud_leht on TalTechi täienduskoolituse õppekava EMC0051 (TÕIS), EME0070 (ÕIS) STEM valdkonna õppeainete õpetamine (STEM õpetaja lisaeriala ja ainedidaktilise pädevuse omandamine) koosseisus õpetatav kohustuslik õppeaine. Õppeaine maht on 1 EAP (26 akadeemilist tundi, sh 6 akadeemilist tundi auditoorset tööd ja 20 akadeemilist tundi iseseisvat tööd). Õpetamine toimub 2018/2019. õppeaasta kevadsemestril, kontrollivormiks on mitteeristav hindamine - arvestus.

Ainekursus  HPI0540 Mitmekultuuriline  õpikeskkond (1 EAP) on e-toega kursus, mis on lihtsam variant e-kursusest, tähendades siiski nii õppematerjalide  üleslaadimist kui ka õppimist, kus toimub õppurite enesekontroll ja jooksev tagasiside, toetades sellega akadeemilistes auditoorsetes tundides antavaid loenguid.

Õppeaine HPI0540 Mitmekultuuriline õpikeskkond  kuulub kohustusliku  õppeainena TalTechi täienduskoolituse õppekava EMC0051 (ÕIS – EME0070) STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) valdkonna õppeainete õpetamine (STEM õpetaja lisaeriala ja ainedidaktilise pädevuse omandamine) (32 EAP) koosseisu.

Õppeaine HPI0540 käsitleb õpetamist mitmekultuurilises õpikeskkonnas. Õppeaine eesmärkideks on: anda õppuritele sotsiaal-pedagoogilisi teadmisi mitmekultuurilisest haridusest ja mitmekultuurilisest õpikeskkonnast; kujundada õppureis praktilisi oskusi mitmerahvuselises õpperühmas õpetamiseks; kõrvaldada võõraste kultuuride, rahvuste ja rahvusrühmade mittetundmisest tulenevad takistused, eelarvamused ja kartused.

Õppeaine sihtrühmaks on üldhariduskoolide (sh täiskasvanute gümnaasiumide) ja kutseõppeasutuste aineõpetajad ning elukutset vahetavad (õpetajakutsesse siirduvad) isikud. Kursusele ligipääs toimub parooliga. Huvi korral õppeaine vastu palume pöörduda TalTechi Eesti inseneripedagoogika keskuse poole: tel: 620 3255, e-post: tiia.ruutmann@taltech.ee.


Iseregistreerumine (Õppija/Student)
Iseregistreerumine (Õppija/Student)