Enrolment options

Metalliõpetus. Kristallograafia alused: Aatomi ehitus. Metallide aatomkristalne struktuur. Metallide põhilised kristallivõred. Metallide ideaalne ja tegelik struktuur. 

Kristallisatsioon: Vabakristallisatsioon. Sundkristallisatsioon. Metallisulamid ja faasid metallisulameis. Faasidiagrammid (FD) 

Faasimuutused sulameis. Kahe- ja kolmekomponentsed FDPõhiliste metallisulamite süsteemide faasidiagrammid. Deformatsioon ja purunemine: Deformatsioonimehhanismides habras ja sitke purunemine. 

Metallide struktuuriuurimise viisid: Makroanalüüs. Mikroanalüüs. Röntgenanalüüs. Elektronmikroskoopia. Mittepurustava kontrolli meetodid. Pulbermaterjaliõpetus.

Disperssete materjalide (pulbrite) iseloomustus: osakeste suurus, vorm, eripind, mikrostruktuur. Pulbrite tehnoloogilised omadused. 

Pulbermaterjalide konsolideerimis- ja paagutusprotsesside alused. Pulbermaterjalide karakteriseerimine: poorid ja poorsus, poorsete materjalide deformatsiooni ja purunemise iseärasused. Materjalide mehaanilised ja füüsikalised omadused.

Self enrolment (Õppija/Student)
Self enrolment (Õppija/Student)