Kursusele registreerimise sätted

Piim kui toit, piima teke ja koostis, töötlemine valmistoodeteks. Piima bioloogiline väärtus. Tehnoloogilised protsessid ja seadmed piima töötlemiseks; tootmistegurite (mehaanilised, termilised, ensümaatilised, mikrobioloogilised jt) mõju piima omadustele, säilivusele ja kvaliteedile. Piimatööstuse juuretised, nende valik, erinevused, kasutusala, piima happeline ja ensümaatiline kalgendamine. Erinevate piimatoodete valmistamise teoreetilised alused ja tehnoloogiad (fermenteeritud tooted, joogipiimatooted, kohupiim, juust, või, jäätis jt), piima töötlemise kõrvalsaadused ja nende kasutamine. Lihtsamad arvutused (piimatoodete rasva ja kuivaine, saagise jmt leidmiseks).


Iseregistreerumine (Õppija/Student)
Iseregistreerumine (Õppija/Student)
Iseregistreerumine (Õppija/Student)
Iseregistreerumine (Õppija/Student)