Kursusele registreerimise sätted

Kursuse üldisem eesmärk on nagu selle nimetuski ütleb, tutvustada tudengitele infosüsteemide valdkonda. Tänu infotehnoloogiliste lahenduste "tormilisele" pealetungile on eelkõige organisatsioonidel/ettevõtetel/asutustel peamine väljakutse infotehnoloogiliste võimaluste enda jaoks optimaalne kasutamine. Saab eristada nii organisatsioonide sisse suunatud infosüsteeme, mis peaksid aitama toetada organisatsioonide igapäevaseid tööprotsesse kui organisatsioonist välja suunatud infosüsteeme, mille eesmärk on ennast paremini siduda nii oma klientide kui koostööpartneritega.

Kaasaja organisatsioonide tegutsemine/toimimine sõltub pea 100% infotehnoloogiast, mis püstitab küsimuse, kuidas sellega toime tulla.

Kursuse konkreetsem eesmärk on õpetada, mida organisatsiooni juhid või infotehnoloogiliste lahenduste kasutusele võtmise eest vastutajad peaksid vastama kui IT inimesed nende käest küsivad: "millist infosüsteemi Te tahate?" või "millist infosüsteemi Teil vaja on?" või olles IT inimene, kuidas pakkuda selliseid infotehnoloogilisi lahendusi, millest oleks organisatsioonile (kõige rohkem) kasu.

Kursuse veel üks eesmärk on panna üliõpilasi vaatama organisatsioonile ja tema infosüsteemi(de)le ettevõtte/infosüsteemi inseneri pilguga.

Iseregistreerumine (Tudeng)
Iseregistreerumine (Tudeng)
Iseregistreerumine (Õppejõud)
Iseregistreerumine (Õppejõud)