Kursusele registreerimise sätted

Plokk 1 - RESTORANIDE JUHTIMISE ÜLEVAADE (12+1 ak/h)

- Ettevõtlus toitlustuses
- Toitlustusettevõtte tüübid ja äriideed
- Toitlustusettevõtte töö strateegiline planeerimine

Plokk 2 - TOITLUSTUSETTEVÕTTE FINANTSJUHTIMINE JA FINANTSANDMETE KASUTAMINE JUHTIMISOTSUSTE TEGEMISEL (12+1 ak/h)

- Toitlustusettevõtte finantsid, RPS
- Toitlustusettevõtte tulude ja kulude jagunemine ning juhtimine
- Eelarve ja selle praktiline koostamine tunnis loodava näite põhjal
- Palgaarvestuse põhimõtted. Personali planeerimine

Plokk 3 - TOITLUSTUSETTEVÕTETE TÖÖKORRALDUS (12+1 ak/h)

Töökorralduse põhimõtted ja ruumide planeerimine köögis ning saalis
Igapäevatöö juhtimine, planeerimine ja töökorraldus teenindus- tootmisruumides
Toitlustusteeninduse alused
Klienditeekonna kujundamine
Kliendikeskne teenindus
Toiduseadus, ristsaastumine

Plokk 4 - TOODETE JA TEENUSTE KALKULATSIOONID JA HINNAKUJUNDUS (12+1 ak/h)
- Retseptiga ja retseptita kaubakulu juhtimine
- Kalkuleerimise alused - retseptide praktiline koostamine
- Oma - ja müügihinna kujundus
- Menüüde struktuur ja ülesehitus
- Erinevate ürituste (pulmad, sünnipäevad jt peod) efektiivsete hinnapakkumiste koostamine ja pidude ülesehitus.

Plokk 5 - TURUNDUSE OLEMUS. ETTEVÕTTE TURUNDUS. SOTSIAALMEEDIA (12+1 ak/h)
- Turunduse mõiste ja olemus
- Restorani juhtimine läbi turunduse
- Kliendiprofiili loomine
- Turunduse planeerimine ja turunduskanalid
- Internetiturundus, sotsiaalmeedia täna ja praegu

Plokk 6 - ETIKETT, PROTOKOLL, KOKKULEPPED, REEGLID JA STANDARDID TOITLUSTUSETTEVÕTTES (6+1 ak/h)
- Kultuuridevahelised erinevused
- Protokoll ja etikett
- Suhtekorraldus, sündmuste ettevalmistamine ja läbiviimine

Plokk 7 - TOITLUSTUSETTEVÕTTE SISETOIMINGUD - IGAPÄEVASED TÖÖPROTSESSID JA NENDE EFEKTIIVNE JUHTIMINE. KAUPADE LIIKUMINE, LAOARVESTUS JA INVENTUURID. BRONEERINGUTE HALDUS (12+1 ak/h)
- Ostutegevus ja selle mõju (sh lepingud)
- Laoarvestuse põhimõtted
- Kaupade liikumise kord
- Inventuuride tähtsus ja läbiviimise kord
- Broneeringute juhtimine ja haldamine

Plokk 8 TULEMUSLIKU PERSONALIPOLIITIKA VÄLJAARENDAMINE (14 ak/h)
- Personali juhtimine
- Personali värbamine ja värbamisprotsessi läbiviimine
- Personali valik, CV ja tööintervjuude läbiviimine
- Uute töötajate sisseelamisprogramm ja liitmine meeskonnaga
- Ametijuhendid
- Tööaja juhtimine, selle kontroll ja töögraafikud
- Töölepingud
- Generatsioonidevahelised erinevused?

Plokk 9 VEINIÕPETUS - TEOORIAS JA PRAKTIKAS (14 ak/h)
- Veiniõpetuse algteadmised: terroir, viinamarjad, veini valmistamine jne
- Veinide praktiline käsitlemine teeninduses.

Iseregistreerumine (Õppija/Student)
Iseregistreerumine (Õppija/Student)
Iseregistreerumine (Õpetaja/Teacher)
Iseregistreerumine (Õpetaja/Teacher)