Enrolment options

Kursus "Elektromagnetväljad ja -lained" käsitleb elektromagnetväljade ja -lainetega seotud parameetreid ja seaduspärasusi, levi keskkondade omadusi ja allikaid. Aine püüab õppureil luua süvendatud oskusi elektromagnetväljade ja -lainete seostest meditsiinitehnikaga. Meditsiinitehnikat oleks ilma elektromagnetväljade ja -lainete olemasoluta raske, kui mitte võimatu, ette kujutada. Nendel füüsikalistel seaduspärasustel põhinevad enamus meditsiinilisi kuvamistehnoloogiaid (n. röntgen ja magnetresonantstomograafia), samuti bioloogiliste signaalide (n. elektrokardiograafia ehk EKG, elektroentsefalograafia ehk EEG) registreerimine. Lisaks on aines käsitletavad teemad aluseks elektromagnetkiirguse levi-ja ohutuse mõistmiseks, mis on eelduseks ohutuse tagamiseks meditsiinilises diagnostikas ja ravis.

Antud e-kursus annab ülevaate kursusest, tutvustab kuruse ajakava ja mahtu (fail “Sissejuhatus kursusesse), sisaldab õpijuhist, loengute ja laboratoorsete tööde materjale, koduseid ülesandeid ning näidisteste.

e-kursus toetab "Elektromagnetväljad ja -lained" kontaktõpet, kuid on kasutatav ka iseseisvalt, kuna kursusel on ligipääs külalisena. Ligipääs külalisena tähendab, et kõik kursuse materjalid on küll kättesaadavad, kuid puudub võimalus osaleda näiteks foorumites ja/või sooritada näidisteste.

Self enrolment (Õppija/Student)
Self enrolment (Õppija/Student)