10. Märkmiku funktsioni (Notebook feature) kasutamine

Vali ülemiselt paneelil Notebook ning paremal avaneb uus külgpaneel. Kui see on avatud, saad lisada märkmikusse uusi lehekülgi. Selleks vali alumiselt ribalt New page. Märkmikusse saad lisada üldisi kommentaare. Märkmiku uuele lehele lisa pealkiri ning tekst. 


Valides Annotations saad sisestada märkmeid konkreetse viitekirje kohta. Selleks ava Annotations, kliki valitud viitekirjel ning lisa selle kohta märkmeid. See märge lisatakse konkreetsele viitekirjele, mille eelnevalt valisid. 


Märkmeid saad lisada ka konkreetsele PDF-ile, mis on viitekirje juures. Et märget lisada, peab olema avatud Notebook ja sealt Annotations vahekaart. Kui need on avatud, tee valitud viitekirjel (millele on lisatud PDF fail) topeltklikk ning avaneb PDF millel ülemisel paneelil vasakul pool saad kasutada tööriistu, millega lisada PDF-ile märkmeid. Näiteks saad valida endale meelepärase värvi millega soovid märkmeid teha ning aktiveerides highlight tool tööriista, saad mingit osa tekstist esile tõsta.


Valides hoopis Highlight rectangle tööriista, saad esile tõsta mingit kindlat ala failis.


Kui soovid märkmete värvi vahetada, lihtsalt kliki märkmel ning vali endale sobiv värv. Märkmel klikkides saad ka enda märkme kustutada. 


Lisaks teksti esile tõstmisele, saab lisada kommentaare. Selleks kliki sticky note nupukesel ja seejärel soovitud alal teksti sees. 


Kõik lisatud kommentaarid on nähtaval ka Notebook vahekaardil Annotations all. Neile klikates näed kommentaari ka PDF-i sees.