Nädal 04

Nädal 04

by Raido Puust -
Number of replies: 0

Tuletan meelde, et sel nädalal (24.09) veebitundi ei toimu, kuna olen konverentsil. 

Olen nüüdsest avanud teise õppemooduli testi. Seega, seda saab sooritada kui eeldused on täidetud. Nagu olen varasemalt maininud, võtke aega, ja vajadusel kasutage kogu testi ettenähtud aeg ära! Moodulite testid moodustavad põhiosa teie hindest! Teine komponent on projekt, mis on arvestuslik, kuid ilma selle esitamiseta (ja arvestuseta) ei ole võimalik kursust edukalt lõpetada. Projektiga tegeleme semestri teises pooles, siis kui n-ö teooria pool on läbitud. 

Oluline! Olen teinud eraldiseisva postituse, kus markeerin nüüdsest seniste ja järgnevate moodulite testide sooritamise rangeid tähtaegasid. Tegemist on aktiivõppekurusega, kus teste tuleb sooritada nõutud tähtajaks. Näiteks esimese ja teise mooduli testide sooritamise tähtaeg on 06.10. Leiate selle info üldfoorumi esiletõstetud postitusest ja sinna lisan ka järgnevata moodulite korrigeeritud tähtajad (võrreldes õpijuhisega). Seega peaksite hoidma end iga-nädalaselt selle infoga kursis kui olete näiteks postituste e-kirja koopiad ära keelanud.