Nädal 16

Nädal 16

Raido Puust
Vastuste arv 3

Tuletan meelde, et sel nädalal (17.12.2024) toimub projektide esitlus (algusega 14:00). Slaide ei ole vaja teha. Küll aga peate esitluse siiski läbi mõtlema, saate seda teha väljatöötatud materjali baasil. 

Esitlus peaks sisaldama: 

• lähteülesande ülevaadet;
  • kirjeldust, kuidas ülesandele lähenesite, mida selleks kasutasite
  • kus tekkisid küsimused ja kuidas lahendasite, millistes kohtades oli vaja koordineerida teiste projektidega;
  • lõpptulemuse esitlus. 

Esitluse aeg, max 10 minutit + 5 minutit küsimustele. Arvestage, et võime üle tunniplaanis märgitud aja minna.

Vastuses Raido Puust

Vastus: Nädal 16

Raido Puust
Projekti esituste foorumis olen lisanud nüüdseks kõigile arvestuse. Ehkki ma olin juba valmis nende postituste arvu vähendama, kus peaksite tagasisidet andma, siis vaatasin, et osad on olnud üsna nobedad ja selle paljudele juba lisanud. Seega las siis jääb nii. Tuleb kõigile väike tagasiside anda (egas see nüüd väga konstruktiivne pole, samas enamus teist nägid ettekandeid nagunii).

Seega, kui projekti foorumi tagasisided lisatud, peaks teil olema ka automaatne ligipääs liikuda edasi "Kursuse tagasiside" juurde (kui mitte, andke teada!). Selle täitmine paneb kursuse nõutud tegevustele punkti.

Vastuses Raido Puust

Vastus: Nädal 16

Raido Puust
Tuletan meelde, et selleks, et saaksin teile hinde ÕISi välja panna, peate jõudma ära täita ka "Kursuse tagasiside". Kuna see ei tohiks pikalt aega võtta, siis oleks tore, kui te selle esimesel võimalusel täidaksite. Plaanin 20.12 hinded lisada, kuid neile, kes pole veel kõiki nõutud tegevusi täitnud, ma seda teha ei saa ("MI" esialgu).