Laborisse registreerumine avatud

Laborisse registreerumine avatud

Kustutatud kasutaja
Vastuste arv 1

Harjutustundide raames on vaja sooritada üks labor. Laborid toimuvad kindlalt määratud kuupäevadel/kellaaegadel ja kui need maha magatakse, siis jääb eksamieeldus paraku täitmata. Seega, planeerige oma aega aegsasti ning valige sobivaim aeg. 

Hetkel ootan selle nädala neljapäevasesse tundi ennekõike rühma EAKI. Järgmisel nädalal võivad grupid olla ka segamini ehk siis EAKI ning EAAM. Kõik ajad on tunniplaani järgsed ajad. Kui kõik grupid saavad täis, siis lepime kokku lisakuupäeva. Laborit pole võimalik sooritada üksi ja/või suvaliselt ajal, kuna eeldab laboriseadmete ettevalmistust.

EAAM grupiga on sel reedel veel üks klassikaline harjutustund. Teemaks: "Ventilaatorid". Laboritöö ajal ei toimu paralleelselt harjutustundi.

Olen märkinud laboritöö sooritusajaks grupi kohta 45 minutit (tehakse kahe kaupa, paralleelselt kaks stendi - ehk siis sellest ka piirang 4 osalejat ühel konkreetsel ajal). See ajapiirang eeldab, et grupp on laboritöö sisuga tutvunud ning vähemalt ühes eksemplaris ka laboritöö protokolli tabelid välja trükkinud

Registreerumise lingid leiab "Teema 7" alt.

Vastuses Kustutatud kasutaja

Vastus: Laborisse registreerumine avatud

Kustutatud kasutaja

Te peaksite nüüd nägema grupi piires osalejate nimesid, et oleks lihtsam omavahel kokku leppida, kes kellega soovib laborit sooritada ning kes vastutab protokolli välja trükkimise eest (piisab ühest eksemplarist tudengi kohta, kõige olulisemad on mõistagi tabelid, kuhu siis katseandmeid saaks märkida).

Üks vaba koht on veel järgmisele kuupäevale: 26 oktoober 2017, 11:45