Neljanda kontrolltöö tulemused

Neljanda kontrolltöö tulemused

by Toomas Tamm -
Number of replies: 0


Lp. Keemia aluste kuulajad,

Neljanda kontrolltöö punktid on Moodles väljas. Kahjuks valmistas töö suure pettumuse. Kursuse keskmine on 5,82 punkti 15-st; 8 punkti ja enam saavutanuid on 24/68 ehk 35% osalenutest. Varasematest aastatest nii madalat tulemust ei mäleta. Mingi seos on sellel kindlasti viimaste nädalate väga vähese osavõtuga harjutustundidest.

Meenutan kõige esimesel loengul räägitut - keemia ülesannete lahendamise õppmine seisneb ennekõike nende ise läbi tegemises. Mitte kõrvalt vaatamises ja arvamises, et see tundub lihtne ja loogiline, küll ma hakkama saan. Eriti viimase veerandi teemad on sellised, mis nõuavad tõsist harjutamist ja asjade endale selgeks tegemist. Soovitan kohe pärast pühi hakata asjaga tegelema, et eksamil kergem oleks. Jaanuari teisel-kolmandal nädalal avaneb ka võimalus halvemini läinud kontrolltöid järele teha.

Kontrolltöödega tutvuda saab alates kolmapäevast, 03. jaanuarist, kui toimub ka konsultatsioon. Jaanuaris pakub konsultatsioonivõimalust ka meie õppeassistent Kristi Rõuk.

Head pühadeaega soovides,
Toomas Tamm