Nädal 03

Nädal 03

Raido Puust
Vastuste arv 0

ÕISi järgi on kursusele registreerunud 89 osavõtjat (neist 7 avatud ülikooli kaudu).

Esimese mooduli on Moodles lõpetanud 81 osavõtjat (84-st, kes Moodlesse hetke seisuga jõudnud). Eks iga semester on ka neid, kes ÕIS-is on, aga pole kursusega veel peale hakanud. Kursuse registreerumise võtmed on nüüdseks aegunud ja ligipääsuks tuleb mulle saata e-kiri. 

Teises moodulis on teil vaja esitada Autodesk e-post, et saaksin teid ACC veebiteenuse külge liita, mille kaudu toimub ka kodutööde esitus. Kui selles osas peaks tekkima probleeme, palun kasutage foorumit. Hetkel ACC antud aines seadistatud nii, et teil on vaatamisõigus teiste kodutöödele, samas teid ennast on seotud kindla PGxx grupi numbriga (vastavalt foorumi postitusele), kuhu te saate ka faile üles laadida (või siis projekte otse salvestada, nt FormIt). 

Sellel nädalal toimub ka veebitund (15.02). Ehkki "03 - Eelprojekti" mooduli avamisega läheb veel aega, siis teen täna kerge ülevaate sellest, millega just nimelt selles moodulis kokku puutute. Muuhulgas on plaan esmalt teha slaididel baseeruv ettekanne, mis räägib LOD, LOI ja LOIN mõistest. Kui aega üle jääb, siis paar üldist põhimõtet ka FormIt > Revit mudeli impordist/töövoolust. Seda osa ei plaani lindistada, kuna need materjalid saavad kättesaadavaks "03 - Eelprojekti" juures (ühel või teisel moel).