Nädal 04

Nädal 04

Raido Puust
Vastuste arv 1

Sel nädalal toimub ka veebitund (20.02)! Räägin lühidalt põhikomponentidest Civil 3D-s. Ennekõike koridormudelist. 

Olen avanud esmase vaate eelprojekti mooduli õppematerjali osas. Selles on esitatud viited Autodesk juhenditele (nii tekst/video aga ingliskeelsed). Tutvuge üldmõistega (kontseptsioonidega, mida tähendavad mõisted Surface, Alignment jne) ning sooritage toodud näited (Tutorial), et saada baasoskused (enne kui alustate oma enda projektiga). Osaliselt olen alles jätnud eestikeelsed videod (lisamaterjal).

Esitusnõuded ei ole veel nähtaval. Need peaks valmima hiljemalt 23.02. Samas on teil võimalus tegeleda põhinäidete harjutamisega Civil 3D keskkonnas (mis võtab oma aja). Need on valitud just nimelt antud mooduli esitusnõudeid silmas pidades, kuid ei ole 1:1-le. Lisajuhendeid (tekst) tuleb ka juurde! Sellest lähtuvalt ei saa sooritada ka testi. Selle avanemine on planeeritud 6. õppenädal. Ehkki esitusnõuded tulevad varem, siis töö esitamine sõltub testi sooritamise avanemisest, et vajadusel oleks puhver teatud juhendite täpsustamiseks.

 

Vastuses Raido Puust

Vastus: Nädal 04

Raido Puust
"Eelprojekti" esitusnõuded on nüüd täpsustatud ning nähtaval. Lisaks olen üles laadinud mõned lisajuhendid. Seega kodutööd saab hakata vormistama, selle esitamine on veel lukus ja endiselt planeeritud 6. õppenädalale. Seega ei saa sooritada veel ka mooduli n-ö teooriatesti.