Hinded ÕIS-is

Hinded ÕIS-is

by Raido Puust -
Number of replies: 1

Hinded on lisatud ÕIS-i. Kinnitada plaanin need järgmise nädala esmaspäeval (27.05). Samas hinnet peaksite juba nägema. Küsimuste korral võite saata e-kirja. Samas ütlen kohe, et enamus hindeid paranes kui võrrelda sellega, mida te nägite oma Moodle hinnetelehelt. Max 2 või 3 oli paraku selliseid juhtumeid, kus hinne kukkus 1 palli võrra. Seda saate järeldada kui võrdlete Moodle punktisummat ning ÕIS-i hinnet. 

PS! Teil on võimalik vaadata nüüd ka testide sooritusi viisil, kus on näha, mis küsimuses tegite vea. Te ei näe õiget vastust või vastuseid, kuid näete küsimuse põhiselt, kus olite teinud vea. 

Mõni sõna ka lõpphindamisest. Oli neid, kelle hinne (punktisumma) tõusis aga oli ka neid, kellel see langes ja seega kukkus ka lõpphinne. Punktisumma kasvu mõjutas vastutulek, et kui esitus oli tehtud max +1 päev peale tähtaega (ehk siis esmaspäev), ja sellel puudus kaashindamine, siis selle võtsin veel hindamisse (sh arvestasin kaashindamise raportit kuniks see peegeldas tegelikkust). 

Üldiselt eeldasin, et viimases moodulis on põhiasjad paigas. Sealhulgas COBie eksport, mille kohta oli antud võrdlev materjal aga sellest hoolimata oli neid hindamisi, kus tehti seda üle käe (ma ei ole hetke seisus seda miinuseks lugenud, küll aga parandasin ehk vähendasin punkte, kui oli olulisi möödalaskimisi just viimases moodulis). Seega, kokkuvõtvalt, ennistasin kaashindamise punktid kui need ei olnud vasturääkivad ning nendel puudus hinnang. Tõsi, nii mõnelgi juhul ei antud seda hinnangut (punktisummat) ka olukorras, kus oleks seda saanud anda! Näiteks hinnang oli kirjutatud aga punkte mitte ja seda markeeritud tähtaja piires. Ei lugenud seda sel korral miinuseks ja seega hindasin vastavalt raportile + lõpphindamine.

 


In reply to Raido Puust

Vastus: Hinded ÕIS-is

by Raido Puust -
Osad on juhtinud tähelepanu, et "eelprojekt" ja "põhiprojekt" juures sai eeldada, et mõlema tähtaeg oli 31.03, ehkki siiani olin hindamise teinud, kus "eelprojekt" tähtaeg oli 17.03, ehk siis 2 nädalat enne "põhiprojekti". Tõsi, kaashinnata oli võimalik pikemalt, aga esitamise tähtaeg oli markeeritud vaid foorumis kui 17.03 ja mitte mujal. Seda sai käsitletud ka veebitundides, kus rõhutasin, et ei ole loogiline 2 mooduli tööd korraga esitada. Kuid tuleb tunnistada segadust ning hetkel tulen vastu ja võtsin ette kõik "eelprojekti" esitused, mis algselt markeerisin kui "hilinenud" ja hindasin need ka ise (lõpphindamisena). Ehk siis eelprojekti piir nihkus samuti 01.04 peale. Sellega seonduvalt paranesid 7 osaleja lõpphinne ja olen need täiendused nüüdseks sisse viinud ka ÕISi.