Nädal 16

Nädal 16

Raido Puust
Vastuste arv 2

Sellel nädalal (20.05) veebitundi ei toimu. 

Alates 21.05 alustan lõpphindamisega (teostan seda vaid nende juures, kes on esitanud ka kursuse tagasiside). Lõpphinde muudatused (nii võimalik punktide lisandumine kui ka mahaarvamine) on kommenteeritud hinnetelehe osas "Koondhindamise kommentaar". Teavitan lisaks ka siin foorumis kui hindamine Moodles lõpetatud ja seega peaks kommentaar olema näha. ÕISi läheb lõpphindmise kommentaaris toodud lõpliku punktisumma baasil kujunev hinne.

Aitäh neile, kes on viitsinud lisada tagasiside kommentaari. Osadele teie antud tagasisidedele olen juba vastanud kui selles mõni konstruktiivne mõte/soovitus. Viimaste päevade jooksul esitatud tagasisidedele vastan samuti kui seal sisuline kommentaar. Peale lõpphindamist teen lühikokkuvõtte siin foorumis.

Vastuses Raido Puust

Vastus: Nädal 16

Raido Puust
Kuna siinsel kursusel vähem tudengeid kui teisel (hoonete BIM), siis võtsin selle kursuse lõpphindamisele esimesena. Olen lisanud lõpphinde kommentaari teie hinnetelehele (usun, et leiate üles!). Juhul kui leiate või ei saa aru, kust selline lõpphinne tuleb, siis saate mulle täpsustava pärginu saata e-kirja teel (hiljemalt 22.05.2025). Samas olen lisanud kommentaari kui punkte juurde tuli või maha võeti ja mille eest.

Hinded plaanin ÕISi välja panna 23.05.2025 (sel reedel). Üldise kokkuvõtte teen peale ÕISi hinnete kandmist/kinnitamist.

Vastuses Raido Puust

Vastus: Nädal 16

Raido Puust
Hinded on nüüdseks ÕIS-is kinnitatud!

Kursuse materjalid jäävad avatuks ka edaspidi (kui teid kursuselt eemaldatakse). Kindlasti tasub järgida kõige viimast versiooni kursusest. Ilmselt plaanin nii mõnegi uuenduse teha ka järgmiseks kevadeks. Laiendada võiks ennekõike viimase mooduli fookust, kus suuremat rõhku panna mudeli osade valideerimisele (et need vastaks nõuetele). Sh automatiseeritud valideerimise töövoolud. Kuna see semester jäime Civil 2024 versiooni juurde peaasjalikult ühe lisamooduli tõttu, siis ilmselt tuleb sellest tulevikus loobuda ja võtta asendusena lihtsamad Dynamo töövoolud. Hilisematel semestritel on BIM-iga seonduvaid aineid veel tulemas (mis kõik ei keskendud vaid tarkvara õppele). Seega tasub õppekava valikuid aeg-ajalt sirvida (kõik ained ei pruugi olla teile kohustuslikud).