Eksamid

Eksam on kirjalik ja koosneb kahte sorti ülesannetest - teoreetilised küsimused ning funktsioonide, automaatide ja algoritmide realiseerimised ja optimeerimised. Teoreetiliste küsimuste korral (kaetav temaatika vt. allpool) piisab vastuseks 5-10 reast.

Eksamieelduseks on kaks kodutööd, praktikumiülesanne ja testid, mis kokku annavad 70% lõplikust hindest (25+15+10+20 ehk 70 punkti 100-st).

Eksami kestuseks on poolteist tundi (90 minutit). Näidise leiab siit. Ülesandeid on rohkem kui vajalik/arvestuslik 30 punkti.

Loengu- ja harjutustundide materjalide ning muu kirjanduse kasutamine on lubatud. Samuti on lubatud arvutite kasutamine. Keelatud on teiste abi kasutamine (k.a. üle sidekanalite).

NB#1! Hinne kujuneb kodutööde, praktikumide ja eksami tulemuste põhjal. Seega vaikimisi, st. ilma eksamita hinne kirja ei lähe, v.a. siis, kui teatate kirjalikult, nt. e-posti teel.

NB#2! Kui arvate, et hinne võiks parem olla, sest mõni punkt jääb puudu, siis enne teisele eksamile registreerimist soovitan kodutöö(de) vead ära parandada...


Eksamite ajad

Eksamiks registreerumine toimub ÕIS-s.

Vajadusel lisandub üks-kaks aega veel. Eksamit saab teha kaks korda sessi jooksul. Hädavajadusel saab eksamit teha erandkorras ka muul ajal.

Konsultatsioonid


Temaatika

1. Kombinatsioonskeemid

2. Automaadid ja digitaalsüsteemid

3. Arvutite aritmeetika


Viimati muudetud 25.04.2024